Plezier!

Muziekvereniging Nieuw Leven is een zittend orkest dat bestaat uit een groep muzikanten die met veel plezier samen muziek maken.

Net even anders!

Onze muziekkeuze onderscheidt ons van andere muziekverenigingen in Leiden. We geven namelijk de voorkeur aan lichte muziek. Denk aan Glenn Miller, Benny Goodman, Frank Sinatra en George Gershwin. En om het spannend te houden, gooien we soms ook een paar klassiekere stukken of filmmuziek in de mix.

Speel mee!

Wil je ons echt leren kennen? Kom dan gezellig naar een repetitie en speel direct mee. Je bent van harte welkom!

En volg natuurlijk onze facebookpagina voor het laatste nieuws! *Like*

Nieuw Leven kijkt terug op feestelijk jubileumconcert

Je bestaat als vereniging maar één keer 100 jaar en dat mag best gevierd worden. Onder leiding van Jasper van der Ven en samen met jazz-zangeres Aafje de Bloois hebben we er een feestelijke avond van gemaakt.

Nieuw Leven heeft de nodige metamorfoses ondergaan van de oude arbeidersvereniging tot de muziekvereniging anno 2018, maar de basis van onze vereniging en de rode draad door de afgelopen eeuw is met veel plezier samen musiceren. Ook na 100 jaar zijn we nog springlevend!

Tijdens ons jubileumconcert werden we blij verrast door Brigitte van der Mee die ons namens Rabobank Leiden-Katwijk een cheque mocht aanbieden. Dankzij de Rabobank en al onze andere sponsoren hebben we dit jaar extra feestelijk kunnen maken. Heel erg bedankt voor alle steun!

(Foto's Emile van Aelst)